E-Ticaret Nedir? - Korekip
E-Ticaret

E-Ticaret Nedir?

By 11 Mayıs 2021 No Comments

E-Ticaret Nedir?

Elektronik ticaret ya da kısaca e-ticaret, temel anlamda 1995 yılından sonra İnternet kullanımının artmasıyla ortaya çıkan, ticaretin elektronik ortamda yapılması kavramıdır. Mal ve hizmetlerin satış ve ödeme işlemlerinin internetten yapılmasıdır.

Korekip.com E-Ticaret Nedir?

Korekip.com | E-Ticaret Nedir?

E-Ticarete Başlarken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Bu yazımızda E-Ticareti anlatırken aynı zamanda e-ticarete başlamak isteyenlerin kafasını kurcalayan sorulara da cevap vereceğiz. Verdiğimiz cevaplar konuların sadece başlıkları olabilecek kadar kısa ve net olacaktır. Burada ki her konu için uzun uzun yazılar yazılabilir. Elimizden geldiğince okuması keyifli bir yazı hazırlamaya çalıştık.

  1. E-Ticarete Başlamak İçin Nelere İhtiyacım Var?

E-Ticarete başlamak için öncelikle yapmanız gereken bir şirket kurmak. Bu şirket LTD, A.Ş. ya da şahıs şirketi olabilmektedir. Şirket kurulum işlemleri bittikten sonra noterden imza sirküsü veya imza beyannamesi alınmalıdır. Zira pazaryerlerinde mağaza açarken istenmektedir. Evet, yasal süreçlerimizi hallettik. Şimdi sıra ürünlerinizi nereden satacağınıza karar vermenize geldi. Bir web sitesine daha sonra bu web sitesine entegre olan sanal posa ihtiyacınız olacaktır. Web sitesi için destek alabileceğiniz çok fazla firma bulunmaktadır. İdeaSoft bu konuda sizlerin tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Sanal Pos için dilerseniz istediğiniz bir banka ile çalışabilirsiniz yada tüm bankalara entegre olan ve sizlere taksit imkanları sunan  İYZİCO, PayTR gibi firmalarla çalışabilirsiniz.

Korekip | E-Ticarete Başlarken

Korekip | E-Ticarete Başlarken

       2. Website ve Sanal Pos Hazır. Peki Şimdi Ne Gerekiyor? 

E-Ticarete başmalak için şirket kurdunuz. İmza beyannamelerinizi aldınız. Web sitenizi kurdunuz ve sanal pos hizmeti aldınız. Şimdi sırada Korekip var! Çünkü bu süreçten sonrası sizin çok fazla vaktinizi alabilir ve bilmediğiniz konularda çok fazla para harcamak zorunda kalabilirsiniz. Sizleri ürün yükleme, slider ve banner tasarımı yapma, yasal sözleşmeleri hazırlama, web sitesinde belirlenen ürünleri öne çıkartma, Google ve Yandex gibi arama motorları optimizasyonları yapmak ve daha birçok şey sayabiliriz. Sizler ürünlerinize ve pazarda nasıl yer alacağınıza odaklanın gerisini bize bırakın. Sizler için genç, dinamik ve profesyonel ekibimiz her işi hallediyor. Bizimle iletişim kurmak için iletişim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz . Sizlere her konuda destek olmaktan mutluluk duyarız.

 

yonetici

Author yonetici

More posts by yonetici

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.